Espalum, a reshaped world.

The return in The Drunken Rose.

Surviving the latest Ambush by The Neclash Clan, how will they deal with its lasting Threat

Nadat jullie het pratende masker uit de Vanamere toren hadden ‘bevrijd’. Zijn jullie keer op keer belaagd door de Yellow skulled bandits en de Neclash clan, en elke keer zijn aan hun greep ontsnapt. Het meest recente gevecht om het masker vond plaatst op een ravijn, waar de jonge dragonborn bijna het masker te pakken kreeg. Gelukkig wisten jullie hem snel genoeg te onderbreken, na zijn mislukte poging wist hij helaas nog te ontsnappen. Jullie hebben echter de leider, Arzan van de ambush groep weten gevangen te nemen.

Ondanks jullie ‘skillvolle’ ondervraging zijn jullie er achter gekomen waarom de Neclash clan dit masker wil hebben. En jullie hebben door de cooperatie van Arzan eindelijk de beginnende krachten van het Gele masker, oftewel de Mask of Dreams, meegemaakt. Hij schijnt dromen te kunnen bekijken, en dromen te kunnen creëren in een slapend persoon. Waar deze krachten voor gebruikt kunnen worden is echter nog een raadsel.

Om de Neclash clan in de gaten te houden is Vanna een undercover missie begonnen, infiltrate de Neclash clan, zodat jullie ze een stap voor kunnen blijven.

Nadat jullie in de Drunken Rose zijn aangekomen is een request opgevallen, ene Hacari Meluzan had de volgende request opgehangen:

Guild Eyes Only. Help me find proof of the power and knowledge of the Legendary Thirteen. Rumors speak of thirteen special masks, meet me at my shop located at District Greathen in Austrunur. You will be greatly rewarded for your efforts.

Signed Hacari Meluzan

Dat request van Hacari heeft erg veel weg van een van de maskers die jullie nu bij je dragen, een grote kans die je niet moet laten liggen. Eenmaal daar aangekomen zijn treffen jullie leden van de guild Fyria Liégeois aan, niet geamuzeerd door jullie onderbreking dreigen ze jullie om jullie weg te krijgen. Echter nadat jullie de magische woorden ‘Ancient Artifact’ noemen. Gaan ze over tot geweld.

Comments

Zenmah Zenmah

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.